Ubisoft изненадаха всички, като публикуваха вчера последният пакет с допълнително

...
Ubisoft изненадаха всички, като публикуваха вчера последният пакет с допълнително
Коментари Харесай

Последното допълнение към Assassin’s Creed Valhalla излезе по-рано от планираното

Ubisoft изненадаха всички, като разгласиха през вчерашния ден последният пакет с в допълнение наличие за Assassin’s Creed Valhalla седмица по-рано. Това беше споделено първо в формалния Twitter акаунт на играта, а като причина за ранното му стартиране беше назван „ непредвиден глитч в „ Анимус “.

Обновление 1.2.6 носи със себе си както платено, по този начин и гратис наличие. На първо място това е Final Chapter, последният експанжън за Valhalla, в който Ейвор се сбогува с Англия и поема към Америка за финален път. Главата обобщава историята в играта, срещайки ви с някои познати и обичани лица и отговаряйки на въпроси, чиито отговори сте чакали от дълго време.

Но стартирането на обновлението седмица по-рано (то трябваше да излезе на шести декември) не единствената разлика тук. Заедно с Final Chapter се разгласява безвъзмезден пакет със наличие, в който откриваме Shared History. Става дума за задача, която свързва Valhalla със идната игра от поредицата – Assassin’s Creed Mirage, която беше обявена по-рано тази година.

Shared History ще ви срещне с Рошан, занаятчия асасин, който се явява настойник и преподавател на Басим (който пък е ментор на Ейвор от Valhalla), основният воин в Mirage. Ще намерите Рошан в Рейвънсторп, където ви чака, с цел да ви разпореди задача. Диалогът сред Ейвор и Рошан ще ви подскаже също по този начин неща от Mirage.

Следващата игра в поредицата беше обявена през септември и в началото е била замислена като експанжън за Valhalla, посредством който Ubisoft да ознаменува 15-годишнината на сериите със завръщане към корените на Assassin’s Creed – действието на Mirage се развива в Багдад по време на династията на Абасидите през IX век. Играта ще е по-малка като размер и наличие от последните издания в сериите, като ще е повече стелт фокусирана.

Обновление 1.6.2 идва с постоянните оптимизации и ремонти на известни бъгове, Освен това Ubisoft ще раздава безвъзмездни предмети и аксесоари от магазина на играта и ви чакат и други изненади. Пълният лист с бележки по изданието може да видите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР