Ubisoft анонсира нова игра от света на The Division. Става

...
Ubisoft анонсира нова игра от света на The Division. Става
Коментари Харесай

Анонс на The Division Resurgence

Ubisoft анонсира нова игра от света на The Division. Става дума за игра за мобилни устройства (iOS и Android) с името The Division Resurgence.

Безплатната за игра Resurgence ще предложи изцяло открит свят и вероятност от трето лице. Почитателите на вселената на истинската The Division ще видят както познати, по този начин и нови лица, срещайки се с сътрудниците от SHD звеното и получавайки нов взор над събитията, разказани в първата и втората игра. Вече може и да се регистрирате за присъединяване в тестванията, които предстоят.

„The Division Resurgence съставлява естествено допълнение към вселената на The Division за всеки, който обича поредицата, помагайки им да преживеят игрите по напълно нов метод. Създаде с мисълта да е безвъзмездна изнапред, тази игра придвижва всички основни геймплей механики, които съставляват основите на The Division игрите, като в това време приспособява контролите за портативни устройства, правейки продължаването на битката, както в никакъв случай досега“, пишат Ubisoft. „The Division Resurgence ще може да се играе соло или в кооперативен режим, до момента в който играещите обикалят разрушения от рецесията Ню Йорк. Ще може да персонализирате и обновявате снаряжението си на мига, до момента в който придобивате нови специализации с неповторими оръжия и джадби, да увеличавате своя боеприпас със събирането и изработването на плячка, да подобрявате и модифицирате вашето снаряжение“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР