Убиха момче в Самоков. Инцидентът станал миналата нощ в конеферма

...
Убиха момче в Самоков. Инцидентът станал миналата нощ в конеферма
Коментари Харесай

Убиха момче в Самоков

Убиха момче в Самоков. Инцидентът станал предходната нощ в конеферма в ромската махала на града.

Жертва на закононарушението е юноша на 17 години, а за убийството е арестуван различен млад мъж – на 18 години.

Инцидентът станал към 23.20 часа на 23 октомври. Тогава в полицията било обявено за мъж в безпомощно положение в резултат на нанесен побой.

В сграда в парцел е открит 17-годишен юноша, като екип на незабавна помощ е установил гибелта му.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и подхванати незабавни дейности по следствие под управлението на Софийска окръжна прокуратура. Извършителят е арестуван за период до 24 часа, като след това му е повдигнато обвиняване. Той е на 18 години.

Според източници на SafeNews убитият юноша е работел в конефермата. Възникнал спор с работодателите, който се увеличен и по този начин момчето изгубило живота си.

Подобен случай и в Стара Загора

Убийство на 60-годишен мъж до Стара Загора. Инцидентът станал нощес в село Черна гора, oбщина Братя Даскалови. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията.

Сигналът за закононарушението е получен след 19:00 ч.. По първични данни мъжът е умрял, откакто е бил прободен с хладно оръжие.

В резултат на извършените първични оперативно-издирвателни мероприятия, като причинител на действието е открит и арестуван 47-годишен мъж. Той е престъпно проявен и осъждан.

В Районното ръководство в Чирпан е формирано досъдебно произвеждане.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР