Убиха журналиста Бабченко. Аркади Бабченко критикуваше Путин и кръга около

...
Убиха журналиста Бабченко. Аркади Бабченко критикуваше Путин и кръга около
Коментари Харесай

Убиха журналист, Мечка рита топка – няма кой да нарисува смъртта ни

Убиха журналиста Бабченко. Аркади Бабченко подлагаше на критика Путин и кръга към него. Който не харесва Путин – патрон. В България, който не харесва Борисов, Цацаров и Пеевски – присъда. Преди това гонене, обвинявания, запори на имущество, данъчни инспекции, продължаващи години, следене, подслушване, заплахи…
Финалът може да е „ инцидентна “ злополука. Или банкрут. Разстрелът също е в арсенала. Междувременно пеевските медии ще те омаскарят. Пеевски „ почитатели “ ще те замерят с яйца или ще размахват кървави агнешки главички. Няма значение кой си и на какъв пост, щом не си част от бандата на Борисов, Цацаров и Пеевски – ще ядеш дървото.

Нямаш късмет, в случай че не се радваш като корейско дете на рождения ден на Ким Чен Ун, че Бойко е вкарал хет трик. Ако не казваш, че играе футол като Роналдо и е несломим на тенис. Че рисува от дребен, свири на китара, отглежда кучета и магнолии.

За да оцелееш в България би трябвало да си плюеш на лицето и да вършиш неща, за които съжаляваш още преди да си ги направил. Трябва да „ доказваш “, че промените в правосъдната система се случват стремително и са пред край. Да твърдиш, че няма корупция, а където има – страната пипа крепко. А всеки знае, че точно страната на Борисов е инкубатора на корупция. Квачките са тримата мастити.

Борисов вкарал три гола на „ Нефтохимик “ на финала за някаква купа на ветераните. В мрежата можете да видите целия мач и изявите на настоящия министър председател. Гледката си заслужава – подобен шок историята не познава… Циркаджийска мечка в екип, рекламиращ хазартната империя на Васил Божков, се блъска, въргаля, пръхти, залита, пада, става, подвигат я, подават й топката, пазят се от нея, вършат й път. Само и единствено да блъсне топката и тя да влезе във вратата. Тогава всички изпадат в луда наслада: съотборници, съперници, съпътстващите го подгъзници, видни гербаджии, министри, зам.-министри, висши служители, апаратчици, мутри, рекетьори и бели якички. Всички, които заемат постове, печелят публични поръчки и милиони, които не са им по силите и мозъка, а по мераците и слугинажа.

Преди беше занимателно. После стана смешно. След това – съществено. Вече е гротеска.

Надежда и някакво публично трептене е, че се чуват гласове като този на Теодор Ушев. Размишленията му за Светлин Русев като един Франкенщайн, роден от системата и употребявал „ пълноценно “ същата система е доза О2 в радиоактивната мътилка. Художникът аниматор разбули публичната загадка за крепостничеството в един свят на изкуството. Уж на изкуството…

Дойде, пробило си път като буревестник, словото на висшия арбитър Лозан Панов във връзка отличаването му с премията на името на Кристиян Таков. Гордият и образован Таков, който знаеше границата сред истината и лъжата. Горко на всеки, който се опълчи на основния прокурор. Свидетели сме по какъв начин години наред ръководството на страната и на самата правосъдна система се реализира от компрометирани и ниско законни политици и висши правосъдни препоръки, - сподели Панов.

Очаквайте нова кална акция против него. От пеевския медиен цех за тиня. Художникът Ушев също да се готви за удари и нападки от всевъзможен жанр. Защото тук не е Канада, където мозъкът му се е размътил от тъпи демократични демократични въздействия.

Отдавна пробва да се бори с мечката и мечкарите гражданската групировка БОЕЦ. Епизодично и страхливо – десните.

Но ликуй, народе! ГЕРБ завоюва Галиче! Нагло и брутално, като обезчестяване. Ценко Чоков бе сменен от негов другар, сътрапеник и съидейник от ръководещата партия. Партията на мечката, която рита футбол и кара кола.

Гарваните се забавляват сред Трезвеността и Опиянението. Там постоянно има късмет за кървава мръвка. Часовете и минутите се изнизват. Връхлитат щастливите чеда на стабилността.

Мечката е при Мечока край Москва река. Там, където преди дни пийнал глупак наряза картината „ Иван Грозни убива сина си “. Нов Репин няма да нарисува убийството на Аркади Бабченко. Светлинрусевец няма да претвори на платното мечки, пияни от власт… Или отрязани агнешки главички. Днес агнешки, на следващия ден... Предупредени сте.

Честито, българи!

Лека нощ, България. Бог да ни елементарни!

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР