Убих майка ти и ще се самоубия. Това е казал

...
Убих майка ти и ще се самоубия. Това е казал
Коментари Харесай

Ревнивецът Пламен застрелял жена си на рождения си ден, обадил се на сина им преди да се самоубие

" Убих майка ти и ще се самоубия ". Това е споделил по телефона Пламен Йорданов на сина си, откакто в неделя простреля брачната половинка си Даниела в дома им в Перник, заяви " ".

 Мъж простреля жена си и се самоуби в Перник Виж още

Двамата били женени от 1987 година. Още на идната се родила щерка им. Две години покъсно фамилията им се нараснало и с момче.

Йорданови живеели щастливо до преди няколко месеца. Тогава свадите в дома им почнали да се усилват. Поводът бил, че Пламен подозирал брачната половинка си в невярност. Съседи постоянно чували кавгите на двамата. Една от аргументите за ревността на мъжа била, че съгласно него брачната половинка му се прибирала прекомерно късно от работа.

Ранно излизане пък бил мотивът за убийството. Пламен се ядосал на Даниела, която в неделя към 8,30 часа сутринта тръгнала на открито. Тогава мъжът, който имал рожден ден, сграбчил ловната си пушка и я прострелял. След това взел мобилния си телефон и се обадил на сина си. " Убих майка ти и ще се самоубия ", споделил Пламен. Когато синът му го попитал за какво, Пламен накратко загатнал за съмненията си и ранното излизане. След това затворил телефона и се самоубил.

Пламен няма предходни престъпни прояви, пушката му е законна.

Даниела пък не е подавала тъжби против брачна половинка си. Телата на двамата са закарани в Съдебна медицина - Перник за аутопсия. Провеждат се дейности по следствието под надзора на Окръжна прокуратура - Перник. Оттам обясниха, че работят по всички версии.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР