Убиецът педофил Рой Уайтинг има мишена на гърба си, откакто

...
Убиецът педофил Рой Уайтинг има мишена на гърба си, откакто
Коментари Харесай

Убиецът на Сара Пейн Рой Уайтинг „разхождащ се мъртвец“, който е бил нарязан, попарен и намушкан в окото

Убиецът педофил Рой Уайтинг има цел на гърба си, откогато беше подложен зад решетките за безчувственото ликвидиране на ученичка Сара Пейн.

Неговото зло закононарушение ужаси нацията, в това число тези, които към този момент излежават присъда. Осемгодишната Сара беше отвлечена от тиха селска уличка вечерта на 1 юли 2000 година, преди да бъде полово нападната, намушкана във врата и хвърлена в плитък гроб.

Младото момиче е било оставайки с двамата си братя и сестра си в къщата на баба си и дядо си в Кингстън Горс, Западен Съсекс. По време на игра на гоненица тя удари главата си и избяга, плачейки, от погледа, където беше отведена от изкривения Уайтинг.

Започна трескаво търсене, само че изминаха 16 дни, до момента в който голото й тяло беше открито на няколко благи. Осъденият педофил Уайтинг, който беше наказан на четири години затвор за полова офанзива против деветгодишно дете през 1995 година, беше трансформирал микробуса си в „ преносим затвор “, оборудван с ножове, въжета, бебешко масло и пластмасови връзк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР