Убиецът от Соло Илиян Тодоров вече е в България. Преди

...
Убиецът от Соло Илиян Тодоров вече е в България. Преди
Коментари Харесай

Убиецът от “Соло“ кацна в България, пътува към затвора

Убиецът от " Соло " Илиян Тодоров към този момент е в България. Преди минути той кацна с полет от Мюнхен. Той бе доведен на летище „ София " от екип на Главна дирекция „ Охрана " към Министерството на правораздаването. Илиян Тодоров бе търсен по отношение на влезнала в действие присъда с наказване „ пожизнен затвор ", по дело за ликвидиране на двама младежи, както и за опит за ликвидиране, осъществени на 18 април 2009 година покрай дискотека „ Соло " в София.
Прочетете още
За последно беше забелязан след края на делото на първа инстанция в Софийски градски съд. след това изчезна и 12 години от него нямаше и диря. Само през 2013-а пусна едно видео. Точно преди една година Тодоров бе арестуван в столицата на Узбекистан, откакто се легитимирал пред локалните управляващи с фалшифициран паспорт. Спрямо същия там бе постановена присъда по обвиняване за потребление на неистинен документ.

След серия от диалози сред българската и узбекистанската прокуратура, инициирани от и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, през октомври м.г. на работно посещаване в София дойде делегация на Главната прокуратура на Република Узбекистан. Главният прокурор Борислав Сарафов сложи въпроса за връщането на Тодоров в България като посочи предпочитания темперамент на проблема и нуждата наказаният да изтърпи наложеното му от Върховен касационен съд през 2013 година наказване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР