Убиецът от Соло Илиян Тодоров няма да може да бъде

...
Убиецът от Соло Илиян Тодоров няма да може да бъде
Коментари Харесай

Само в lupa.bg: Бавят убиеца от Соло с 2-3 месеца преди да ни го върнат

Убиецът от " Соло " Илиян Тодоров няма да може да бъде върнат незабавно в България, научи Lupa.bg.

На него първо ще му бъде формирано дело в Узбекистан за подправения паспорт, с който е хванат.

Прокурори обясниха пред медията ни, че този развой може да трае от един до три месеца. Едва откакто съдът там се произнесе с присъда, ще се гледа настояването на България за връщането на Илиян на родна земя.

Lupa.bg  разбра още, че пловдивската прокуратура, към този момент е отправила искане за връщането на Илиян Тодоров в България.

" Доволен съм, че това се случи, в никакъв случай не е късно той да получи и изтърпи наказването си ", сподели пред наш публицист Михаил Въжаров,  татко на една от жертвите Кирил.

Двойното ликвидиране пред дискотека „ Соло “, което се намира на метри от правосъдната палата, бе осъществено на 18 април 2009 година Тогава след скандал с нож бяха наръгани Васил Александров и хокеиста Кирил Въжаров, които починаха. Техен другар също бе атакуван, само че оцеля.

По казусът бе арестуван Илиян Тодоров от Перник. Окончателната присъда на Тодоров бе доказана от Върховен касационен съд в края на 2013 година

Той обаче избяга от България, с цел да не излежи доживотната си присъда за гибелта на 21-годишния Кирил Въжаров, вратар на националния тим по хокей на лед и 24-годишния Васил Александров.

В следствие той беше разгласил клипове в интернет, с които отхвърляше да е забъркан в двойното ликвидиране. Така и обаче не бе открит тъкмо къде се укрива. Той бе разгласен за търсене от Интерпол с алена бюлетина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР