Убиецът от Лозен - така всички в последно време наричат

...
Убиецът от Лозен - така всички в последно време наричат
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Убиецът от Лозен израснал без баща и сред наркотици

" Убиецът от Лозен " - по този начин всички напоследък назовават Чавдар Бояджиев, чието име участва във всички новинарски излъчвания и измежду доста фейсбук постове в последните дни.

Много хора употребяват думи като " урод ", " изрод " и така нататък за него, които естествено са подобаващи след случките от последните години.

Чочо, както всички го назовават, пораства едро момче още от дребен, само че негови съселяни описват, че той и бил сгънат. Това е и една от аргументите той да бъде унизен в детската градина и в учебно заведение.

Често го бият, а Чочо пораства и без отбрана, защото в тези нежни години е без татко.



" В последните години Чочо посегна към опиатите, нееднократно съм го виждал с други хлапета да пуши на стадиона в Лозен. На всички им беше ясно какво пушеха ", признава пред Lupa.bg егов другар от детинство, поискал анонимност, откакто от дълги години не поддържат взаимоотношения.

Явно това е и моментът, в който Чавдар Бояджиев се е пречупил и трансформирал в палач и подвластен от дрогата, само че това, несъмнено, не е станало за ден или два.

В резюме - Чочо е имал сложен живот, измъчван е и е било въпрос на време преди нещата да излязат отвън надзор... Просто нещата от живота, на които обществото не обръща внимание, а следствията са тежки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР