Убиецът от Лас Вегас Стивън Падок е бил милионер. Живеел

...
Убиецът от Лас Вегас Стивън Падок е бил милионер. Живеел
Коментари Харесай

Убиецът от Лас Вегас е бил милионер. Жертвите вече са 59

Убиецът от Лас Вегас Стивън Падок е бил милионер. Живеел е извънредно богато и заниманието му е било да проиграва огромни суми на хазарт. Имането му е било от сполучлив бизнес с недвижими парцели. Това прави мистерията за претекстовете на дейностите на разведения пенсионер още по-дълбока.

Полицията откри огнестрелни оръжия, експлозиви и хиляди патрони в дома на 64-годишния стрелец.

Жертвите на нападението към този момент са 59 починали и 527 ранени, посочи на конференция шерифът на Лас Вегас Джоузеф Ломбардо.
Той сподели, че в дома на килъра в град Мъскийт, на 120 км от Лас Вегас, следователите са разкрили " още над 18 огнестрелни оръжия, експлозиви и хиляди муниции, както и електронни устройства, които разучаваме сега ".

Джон Фъдънбърг, правосъден доктор от окръг Кларк в щата Невада, в който се намира Лас Вегас, съобщи, че броят на починалите може да се усили. Той не отговори дали всички жертви са били изумени от патрони. Някои жертви може да са били прегазени от бягащата от концерта навалица, означи ДПА.

Големите американски самолетни компании позволиха на пасажерите си да трансформират проектите си за полети от и за Лас Вегас, без да заплащат наказателни такси, след най-кървавото нахлуване с огнестрелно оръжие в актуалната история на Съединени американски щати.

" Американ еърлайнс ", " Делта еърлайнс " и " Аляска еърлайнс " оповестиха, че до края на днешния ден клиентите им могат да се откажат от закупените билети, а за " Юнайтед еърлайнс " предлагането ще важи до петък, заяви Българска телеграфна агенция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР