Убиецът на тв водещата Виктория Маринова е сексманиак, който обича

...
Убиецът на тв водещата Виктория Маринова е сексманиак, който обича
Коментари Харесай

Ужасяващо! Гаврите на Северин с Виктория разбиват версията за спонтанен секс нагон

Убиецът на тв водещата Виктория Маринова е сексманиак, който обича да налита на дами и не търпи отвод. Това настояват множеството от разпитаните очевидци в ромската махала на Русе " Селеметя “. Потвърждава го и представянето му като " разбивач на тесни г*зове “ в 8-те профила с псевдоним Selaydin Remiksa във " Facebook “, написа " Телеграф “. Семейното състояние е привързан, само че на доста от фотосите, които е разгласил, е с разнообразни дами в предизвикателни пози. Заснел се е даже на метри от региона на зверското ликвидиране край бетонната алея на брега на река Дунав. От мненията в обществените мрежи излиза наяве, че той написа единствено на турски език. 21-годишният Северин Надеждов Красимиров бе задържан в Германия.

Направена му е ДНК проба в места лаборатория, която съответствува на 100 % с конфискуваната от мястото на престъплението. Северин блъснал Виктория с пестник, с което непосредствено счупил носа ѝ и я повалил на земята. След това я захвърлил в храстите и почнал да се гаври с нея. Изнасилвал я няколко пъти, в това число и анално – по извънредно перверзен и жесток метод, обясниха проверяващите. 

Вече мъртва, сграбчва за краката младата жена и стартира да я влачи по лице, с цел да я скрие по-навътре в храстите. Изоставя тялото в извънредно гнусна и унизителна поза – полугола и разкрачена. Прибира суитчера, мобилния телефон и бижутата ѝ, след което бяга и се прибира в дома си. Припомняме, че сигналът за жестокото брутално ликвидиране на 30-годишната журналистка Виктория Маринова, която е и административен шеф на телевизия Ти Ви Ен в Русе, беше подаден в събота в 14.18 ч. на телефон 112 от инцидентно преминаващи гражданини.

Тялото й беше намерено в храстите по крайбрежната алея наоколо до тенис кортовете в Русе. За по-малко от четири дни чиновници на Министерство на вътрешните работи и прокурори разкриха килъра ѝ.  21-годишният Северин Красимиров, прочут и като Селайдин е арестуван за убийството и изнасилването на Виктория. На специфична конференция министър председателят Бойко Борисов особено благодари на всички, взели участие в следствието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР