Убиецът на модна къща Агресия е прибрал 20 000 евро

...
Убиецът на модна къща Агресия е прибрал 20 000 евро
Коментари Харесай

Разследване: Килърът на боса на Агресия взел 20 000 евро! Мократа поръчка подготвена от трима

Убиецът на фешън къща " Агресия " е прибрал 20 000 евро за мократа поръчка. Това са декларирали проверяващи пред " Телеграф ". В самата подготовка на убийството, което стана тъкмо преди две години, пък са взели участие най-вероятно трима души. Александър Антов бе разстрелян с 2 патрона в тила, до момента в който разхождаше кучето си в гората над Бистрица. До ден сегашен няма арестуван за убийството, само че криминалисти имат изясненост за това кой е поръчал изтезанието. " Едно е да знаеш, друго е да го докажеш. Това закононарушение е въображаемо доста дълго време, изпипано е до последния подробност ", считат ченгетата.

Босът излязъл да разноски домашния си лабрадор след работа на 8 януари 2016 година Както постоянно обул туристически обувки, взел каишката и тръгнали към горичката, в която всекидневно се разхождали с домашния любим. Малко след 18 ч. обаче Антов бил покосен в тил от един патрон в тила. Убиецът се доближил и стрелял повторно, с цел да е сигурен, че е ликвидирал обекта. След това проверяващи подозират, че трупът му е бил отмъкнат до шубрак и затулен. Една две минути преди среднощ лабрадорът се прибрал у дома и по този начин щерката на Антов - Мая, схванала, че се е случило нещо неприятно с татко й. Тя неотложно подала сигнал в полицията и почнало търсене на тялото.

" Следите са прикрити майсторски. В този регион имаше доста тиня и сняг, макар че на всички места има камери, самото ликвидиране е станало отвън обсега им. Това приказва за професионално осъществяване и за авансово проучване на мястото ", разясниха ченгета. Въпреки опитите да бъдат събрани доказателства и да се тръгне по горещи следи, такива липсват. Най-голяма помощ на проверяващите оказва щерката на убития Мая. Тя споделя през сълзи, че съгласно нея поръчителят на убийството е мъжът й Стефан.

Мъжът, прочут в някои среди в София с прякора Келвин Клайна, неотложно е привикан на разпит. По време на беседата той гневно отхвърля да има каквото и да е с Антов. Непрекъснато акцентира по какъв начин Мая е душевен зле и той не желал да има нищо общо с нея. Отказва да дава отговор обаче взимал ли е пари от починалия си тъст и какви суми към момента не е върнал в предприятието.

На въпроса " Ще подкрепите ли думите си по време на проучване с детектор на лъжата ", Келвин Клайн отсича: " В никакъв случай ". След време хора от близкия фамилен кръг на Мая също го сочат за диктатор, който я подтискал, депресирал, душевен й оказвал тормоз, с цел да се домогне до милионите на татко й.

Следва втора покана за детектор в Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, само че и тя удря на камък, което към този момент се коства извънредно необичайно на проверяващите. Това ги води на мисълта, че мъжът има пръст в изтезанието, само че няма нито едно действително доказателство, насочащо към него.

Затова и Стефан не е арестуван. Той даже ходил особено да носи на ченгетата описи с часове, по кое време едно от децата му е било на уроци, че е било съпроводено от него и нямало по какъв начин физически да посегне на Александър. Самият Стефан изрично отхвърля да има общо с убийството. Няма отговор на въпроса обаче за какво е отказал полиграфа и има ли от какво да се опасява, че ще излезе нескрито.

В хода на следствието на убийството нескрито излязоха забавни елементи към империята " Агресия ". Най-стряскащо се оказа това, че през 2015 година Антон трансферира компанията на никому незнайния Петко Митов. Проверка в Дакси демонстрира, че той е притежател на десетки сдружения, за някои от които даже не подозира.

1 млн. лв. стоят в основата на изтезанието на Антов, считат близки на убития. Според тях това е сумата, която мистериозно се изпарила от сметките му, откакто бил убит. За голямата дупка в бюджета на " Агресия " сигнализира пред полицията самата Мая Антова. Неофициално осведомени настояват, че Келвин Клайна е взел голяма сума пари назаем от Антов, като няколко години отказвал да я върне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР