Убиецът на млад мъж от село Лесново (община Елин Пелин)

...
Убиецът на млад мъж от село Лесново (община Елин Пелин)
Коментари Харесай

Антитерористи задържаха барикадиралия се убиец от софийско село

Убиецът на млад мъж от село Лесново (община Елин Пелин) е арестуван. Това разгласи пред " Фокус " основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов.

Убийството стана сред 20:00 часа нощес след спор сред двама мъже пред магазин в центъра на селото. Единият от тях, към 60-годишен извадил преправен газов револвер и прострелял другия, който е на 24 години. Веднага по-късно възрастният мъж се барикадирал в дома си, само че рано тази заран е арестуван от чиновници на Специализирания отряд за битка с тероризма. Главният секретар посочи, че при акцията няма потърпевши чиновници на Министерство на вътрешните работи.

" Най-вероятно подбудите са битови. В момента се правят процесуално-следствени дейности ", разяснява гл. комисар Маринов.

Още нощес се появи информация, че разногласието е зародил, защото възрастният мъж упреквал по-младия, че му е откраднал велосипеда преди месец. Според поданици на селото килърът бил неустойчив душевен и неотдавна даже бил влизал в спор със чиновници на електроразпределително сдружение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР