Убиецът на Джеймс Бълджър Джон Венабълс започна да крещи“, когато

...
Убиецът на Джеймс Бълджър Джон Венабълс започна да крещи“, когато
Коментари Харесай

Убиецът на Джеймс Бълджър Джон Венабълс „побесня и изкрещя“, когато беше отхвърлено условното освобождаване

Убиецът на Джеймс Бълджър Джон Венабълс „ стартира да крещи “, когато през вчерашния ден му споделиха, че молбата му за условно освобождение е несполучлива, настояват отчети.

Убиецът, в този момент на 41 години, се твърди, че е " буен, викайки и крещейки " при решението да му бъде отказана независимост след 30 години в ареста. Комисията за условно освобождение беше решила, че Venables остава рисков за децата и не може да му се има вяра още веднъж на улицата.

И в случай че новите държавни закони в никакъв случай не освобождават рисковите повторни закононарушения, половите нападатели бъдат въведени, както е планувано, килърът ще остане вътре затвор за неопределен срок. Майката на Джеймс Дениз Фъргюс сподели, че решението е " най-хубавото нещо, което ми се е случвало от 30 години ", като тя показа своето " чисто облекчение и вдъхновение " с Mirror.

Но това значи, че Венейбълс, който е бил единствено на 10 години, когато отвлича, изтезава и убива двегодишния Джеймс, още веднъж е осуетен. Той беше освободен от пандиза през 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР