Убиецът на Брикстън беше осъден на доживотен затвор с минимален

...
Убиецът на Брикстън беше осъден на доживотен затвор с минимален
Коментари Харесай

Убиецът на Брикстън, който извърши поредица от произволни атаки срещу непознати, преди да убие жена, осъден на доживотен затвор

Убиецът на Брикстън беше наказан на пожизнен затвор с най-малък период от 32 години за поредност от офанзиви, приключили с ликвидиране - само че той отхвърли да пристигна в съда.

34-годишният Мохамед Нур умъртви 31-годишната Йоханита Косива Догбей в безсмислена, случайна офанзива. Той също е наръгал с нож непознати в Южен Лондон измежду бял ден, схванаха от Old Bailey.

Но бандитът отхвърли да участва на произнасянето на присъдата си през днешния ден, като сподели, че „ няма смисъл “ да идва и съдията сподели, че рядко произвеждане ще стартира да го санкционира за проявеното „ очевидно пренебрежение “.

Нур умъртви госпожа Догби, описвана от фамилията си като „ мъдро, безрезервно и любящо момиче “, до момента в който говореше по телефона с баба си на път за у дома, с цел да купи подарък за рождения ден на майка си към 16:30 ч. през май предходната година.

Нур призна, че е направил убийството на госпожа Догбей и че е имал острие, направено от ножица в този ден, както и че е имал друго оръжие, направено от счупено стъкло на идващия ден, когат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР