Убиецът на Бриана Гей, Еди Ратклиф, каза три думи на

...
Убиецът на Бриана Гей, Еди Ратклиф, каза три думи на
Коментари Харесай

Убиецът на Бриана Гей, Еди Ратклиф, каза само 3 думи, докато полицията го арестува за убийство

Убиецът на Бриана Гей, Еди Ратклиф, сподели три думи на полицията, до момента в който беше задържан за нейното ликвидиране.

16- годишно, което беше известно като момче Y по време на процеса, беше на 15, когато Бриана беше намушкана с ножа 28 пъти в главата, шията, гърдите и гърба си в Линеар Парк, Кълчет, село покрай Уорингтън, следобяд на 11 февруари.

Когато бил задържан, той споделил на служителите на реда „ Мога да обясня “ и по-късно споделил на правосъден развой, че е възнамерявал да опише на полицията какво се е случило. Той твърди, че неговият ловджийски нож е бил употребен за убийството на 16-годишното дете, само че че съобвиняемият му е направил убийството.

Той сподели, че не може да каже на родителите си какво се е случило, заради неговата аутизъм и „ не мога да се показвам елементарно “. Съдът чу, че той е направил търсене в интернет на информация за жертви и очевидци. Когато беше притиснат в съда, когато прокурорът господин Литлър попита за какво не им е споделил, че момичето X е употребило неговия нож, той сподели: „ С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР