Убиецът на 17-годишния Гошко от Монтана Георги Рапонски в е

...
Убиецът на 17-годишния Гошко от Монтана Георги Рапонски в е
Коментари Харесай

Съдбата наказа убиеца на Гошко от Монтана

Убиецът на 17-годишния Гошко от Монтана Георги Рапонски в е кома, откакто се е самозапалил по време на работа, оповестява BulNews.

Инцидентът е станал към 20 часа на 9 август в местността " Пясъка " в землището на село Доктор Йосифово.

При работа с газова горелка 42-годишният мъж е запалил тениската си и е получил обгаряне в региона на гърдите и лицето. Пострадалият съумял самичък да се придвижи с автомобила си до незабавния център на монтанската болница, като малко по-късно изпаднал в кома.

Припомняме, че преди 4 години Георги Рапонски простреля детето с ловна пушка в главата в местността „ Билото “ край града на Огоста. Момчето отишло там с дядо си, с цел да събират трева и дърва и по този начин възрастният мъж станал очевидец на убийството.

Дълго по-късно фамилията на Гошко се опасяваше Рапонски да не посегне на още някой от тях, а малко по-късно Окръжният съд му забрани да посещава региона на квартал „ Огоста “ и улицата, където живеят почернените родственици на младежа.

4 години по-късно ориста наказа причинителят на убийството.

Към момента няма повече данни за неговото здравословно положение и не е ясно какви са възможностите той да оживее.

По случая е осъществен оглед, разпитан е очевидец и е формирано досъдебно произвеждане по член 133 от Наказателен кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР