Убиецът Денис Мустафа Кемал Ал Газзи, който наръга в гръкляна

...
Убиецът Денис Мустафа Кемал Ал Газзи, който наръга в гръкляна
Коментари Харесай

Появиха се нови брутални подробности от миналото на жестокия убиец от Люлин

Убиецът Денис Мустафа Кемал Ал Газзи, който наръга в гръкляна някогашния боксьор Илиян Илиев в столичния ж.к. „ Люлин “, е бил измъчван като дете. Останалите малчугани му се подигравали, че е от разбъркан брак, а татко му е арабин. Това споделиха съседи на Камел Газзи след зверството.
Според хората от блока младият мъж станал нападателен, тъй като най-вероятно употребявал дрога. Абсолютно на противоположното мнение са сътрудниците на Денис от УНСС, които го познават като първенец.
Бившият боксьор Илиян Илиев бил доста благополучен на съдбовния 9 януари. Тогава един от най-близките му другари станал баща. Така цялата компания почнала огромно празненство, с цел да полее бебенцето. Малко преди среднощ младежите излезли на площадката пред блок 225 и почнали да гърмят заря в чест на новороденото. Това безусловно вбесило 24-годишния Денис.
Той слязъл и почнал див скандал с празнуващите. Изведнъж експанзията му се изострила до краен лимит. Той извадил нож и наръгал във врата Илиян. През това време млада жена, която досега не е открита, напръскала различен от компанията със спрей. Докато всички се опомнят, от Газзи нямало и диря. Илиян умрял в колата за спешна помощ на път към болничното заведение. Станало ясно, че ударът с острието попаднал в трахеята му, а и изгубил доста кръв.
Въпреки че цялата столична полиция беше вдигната на крайник, студентът не беше открит. Той се съобщи самичък след 24 часа. През това време цялостен „ Люлин “ се подвигна на митинг и изиска най-строгото наказване за килъра. В памет на убития Илиян пък приятелите му пуснаха заря, която огря небето над квартала.
Съседи на Денис споделиха, че той живее с баба си и дядо си. Възрастната жена съумя да разяснява, че не знае той да е употребявал опиати. За сметка на това изясни, че е студент по стопанска система, взел си е няколко изпити с шестици и няма визия какво е направил.
Целият Фейбук гръмна, откакто се разкри самоличността на килъра. Социалната мрежа завря от всевъзможни видеоклипове с изцепки на Денис-Мустафа.
Всички приказват единствено за едно - експанзия. По неофициална информация той постоянно ходел въоръжен с нож. Носел го още от дребен, с цел да се отбранява от други момчета, които го нападали, споделиха негови познати. Развил обаче завист и злоба и непрекъснато се перчел, че не се интересува от мнението на другите. Нападал възрастни хора, както се вижда от клип във Facebook.
В едно от видеата младежът псува и заплашва различен мъж с думите: „ Брат, що ме караш да си извадя в този момент мачетето от джоба и да те наръгам, а? “ А по-късно го удря. След това пък се затичва към възрастен човек и откакто го псува, го блъска грубо на земята. За тези зулуми няма публични тъжби против Денис.
Справка обаче посочила, че той е бил спипван за опиати. Смята се, че не е бил наркодилър, а просто ги е употребявал.
Под една от фотосите, на които Денис театралничи с куфар, е написал хула и е оповестил, че отпътува за Нидерландия. Има фотоси с девойки, само че те са от ученическите му години.
Не е ясно дали все още на убийството е имал другарка и дали това не е същото момиче, напръскало със спрей Илиян. Това ще стане ясно от разпитите на десетките очевидци на злополучното игрище пред бл. 225.
В обществените мрежи обаче люлинчани желаят отплата и вендета. Оттам валят всеки ден закани, че кварталът ще се стори стеснен на Денис-Мустафа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР