Убиец уби собствената си баба с градинска лопата дни след

...
Убиец уби собствената си баба с градинска лопата дни след
Коментари Харесай

Смразяващ текст, изпратен седмица преди безчувствен убиец да пребие собствената си баба до смърт

Убиец умъртви личната си баба с градинска лопата дни откакто изпрати известие на някогашния си, че пенсионерката е умряла.

Джоан Хъси, тогава 33, атакува Ани Гарбът, на 76, с инструмента, до момента в който тя спеше в леглото си. Силата разруши черепа на пенсионерката и счупи гръдната й кост и ребра и остави госпожа Гарбът в локва кръв. Зловещият случай е показан в нов подкаст.

Съдът изслуша Хъси от Йедън, Лийдс, която се пробвала да прикрие нападението си, само че детективите открили, че тя лъже, когато твърди, че нахалник би трябвало да е проникнал в нея благосъстоятелност на баба.

И една седмица преди убийството в Мирфийлд, Западен Йоркшир, Хъси изпрати чудноват текст на сътрудник и някогашен другар, в който се споделяше: „ Отидох при баба рано и я открих мъртва. е бил и тя е отведена, главата е изцяло изумена. Има потребност от другар. "

Хъси беше вкаран в пандиза за 20 години, откакто правосъдните заседатели осъдиха дамата за ликвидиране. При произнасянето на присъдата в Кралския съд в Лийдс с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР