Убиец остана жив след изпълняването на смъртно наказание, изпитвайки страшни

...
Убиец остана жив след изпълняването на смъртно наказание, изпитвайки страшни
Коментари Харесай

Страшна агония и пак смърт няма! Убиец оцеля след смъртно наказание, не успяха да му хванат вена

Убиец остана жив след изпълняването на смъртно наказване, изпитвайки страшни мъжки, тъй като медицинските чиновници не съумели да му заловен вена, в която да вкарат смъртоносния коктейл от лекарства. В последна сметка 61-годишният Дойл Лий Хем бил целия набоден като швейцарско сирене в региона на слабините, бедрата и глезените, написа в. " Мирър ".

Затворникът от Алабама, който бил диагностициран с лимфома, трябвало да бъде убит за убийството на мениджъра на мотел Патрик Кънингам през 1987 година. Но наказването било анулирано, тъй като медицинският личен състав по този начин и не съумял да му хване вена.



Адвокатът на Хам упрекна управлението на пандиза в причиняването на нетърпими болки на неговия клиент, тъй като смъртоносната инжекция изобщо не е трябвало да бъде употребена. Работата е там, че вените на пандизчията са били мощно развалени вследствие на лекуването на онкологичното заболяване, хепатит и дългата приложимост на опиати. По думите на юриста, в течение на два часа двама души по едно и също време бодели Хам, след което го обърнали по стомах и почнали да го пляскат по задната част на краката с вярата там да заловен някоя вена.
Всичките им опити обаче довело единствено до мощно кървене и нетърпими болки. Във връзка със случая е почнало следствие.


Хам е наказан на 31 години отнемане от независимост за въоръжен обир, по време на който е умъртвил шефа на мотел.

Затворникът е признал виновността си, откакто двама негови приятели го предали пред следствието.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР