Убиец на деца, педофил и измамник бе арестуван от турската

...
Убиец на деца, педофил и измамник бе арестуван от турската
Коментари Харесай

Хванаха турски изверг след ТВ предаване

Убиец на деца, педофил и лъжец бе задържан от турската полиция след предаване, излъчено по локална телевизия.

Водещата е поканила членове на семейство от западната провинция Коджаели, които разказали своята история. "Нашият призрачен сън стартира преди 10 години. Тогава щерка ми Емине се омъжи за Тунчер Устаел. Зет ми се показа за ходжа, който може да управлява джинове (духове в мюсюлманската митология) ", сподели главата на семейството Харун Палу.

"След идването на Тунчер в дома ни животът ни се трансформира във филм на ужасите. Първо другият ми шурей – Ахмет попадна в болница с тежко отравяне. Лекарите едвам го върнаха към живота. След като Ахмет бе изписан, той ми сподели, че зад случая стои Тунчер. Отначало не повярвах на шурей си, тъй като мъжът на Емине не ми приличаше на подобен човек ", уточни участникът в предаването.

Палу уточни, че е бил в пандиза за няколко години. "Докато излежавах присъдата си, новините, които идваха от у дома бяха разтърсващи. Тунчер трансформира фамилията ми в фракция. Единствените, които се отървахме, бяхме аз и Ахмет. Останалите ми родственици бяха зомбирани от "гуруто ". Първо изчезна синът на Ахмет и другата ми дъщеря Мириам - Садък. Детето бе открито мъртво със следи от обезчестяване. По-късно бе убита и сестрата на Садък – Айша. Тя умря от апетит, а малко преди да си отиде момиченцето е било подложено на принудителен сексуален акт ", описа още той.

"Третото дете на Мириам и Ахмет – Реджеп съумя да се избави. Внукът ми сподели в полицията, че е бил похитен от маскиран мъж. Започналото следствие не се увенча с триумф. След като излязох на независимост през 2011 година, започнах да сигнализирам всички институции. Моите думи обаче бяха поставяни под подозрение, евентуално поради престъпното ми минало. Ето за какво взех решение най-после да се обърна към вас ", уточни Палу в ефирен ефир.

След като предаването бе излъчено силите на реда задържаха Устаел. Той отхвърли да е правил закононарушенията и съобщи, че е изгубил борбата против злите сили.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР