Убиец, който остави разлагащото се тяло на баща си, увито

...
Убиец, който остави разлагащото се тяло на баща си, увито
Коментари Харесай

Убиецът, който отграби куче, оставил жертвата да се разлага в завивката, бе осъден на 19 години

Убиец, който остави разлагащото се тяло на татко си, увито в покривка, преди да вземе обичаното му куче, беше наказан на затвор.

Иън Конъл беше задържан откакто чиновниците бяха извикани в дома на Доналд Пейшънс на 22 август предходната година. Останките на 45-годишния мъж бяха открити в долната част на стълбите в парцела на Бъри, Голям Манчестър, откакто беше удушен най-малко ден преди този момент.

Заподозреният беше видян да разхожда белия лабрадудъл на господин Пейшънс, Лейла, покрай сцената, преди да твърди, че е бил помолен да се грижи за нея. Наркозависимият Конъл отхвърли да е умъртвил шотландския предприемач по време на развой в кралския съд в Манчестър, потвърждавайки, че е обичал жертвата „ като татко “. Но той беше приет за отговорен в ликвидиране от правосъдни заседатели.

Днес (сряда, 6 март) той беше наказан на най-малко 19 години затвор, откакто „ нахално “ се възползва от жертвата си за пари, с цел да си купи опиати. Съдът беше разказан по-рано по какъв начин господин Пейшънс, прочут с второто си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР