Uber иска да направи запазването на пътуване в Индия толкова

...
Uber иска да направи запазването на пътуване в Индия толкова
Коментари Харесай

Uber пуска резервации за пътувания в Индия през WhatsApp

Uber желае да направи запазването на пътешестване в Индия толкоз елементарно, колкото изпращане на известие в WhatsApp. Базираната в Сан Франциско компания си партнира с Meta за лансирането на опция за резервация на пътешестване посредством приложението за връзка, излиза наяве от взаимно изказване.

Интеграцията е първа по рода си за Uber и ще разреши на хората да резервират пътешестване, без да се постанова да теглят софтуера на компанията. От регистрацията на консуматор до приемането на квитанция, всичко ще се ръководи посредством WhatsApp, написа CNN.

Услугата ще бъде въведена първо в град Лъкнау и последователно обсегът ѝ ще се уголемява. „ Искаме да създадем допустимо най-лесно за всички индийци да подхващат пътешестване с Uber “, разяснява Нандини Махешвари, старши шеф бизнес развиване в Uber за Азиатско-тихоокеанския район.

Индия е най-големият пазар за WhatsApp, където приложението има близо половин милиард консуматори.

Водачите, които резервират посредством платформата, ще имат достъп до същите функционалности за сигурност и застрахователни отбрани. Някои от функционалностите включват опцията за неизвестен диалог с лидера посредством затулен номер и приемане на достъп до регистрационния номер на колата по време на резервацията.

Към момента новата услуга е налична единствено на британски език, само че следва прибавяне и на индийските.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР