Убеждават заместника на проф. Николай Петров - д-р Мирослав Ненков,

...
Убеждават заместника на проф. Николай Петров - д-р Мирослав Ненков,
Коментари Харесай

Ето кого убеждават да поеме поста на професор Николай Петров

Убеждават заместника на проф. Николай Петров - доктор Мирослав Ненков, да поеме овакантения от него пост, научи “24 часа ” от осведомени източници. Към нощес те твърдяха, че е най-вероятно точно той да оглави министерството, откакто здравният министър подаде оставка в понеделник.

И той като генерала е анестезиолог, част от неговия екип във ВМА, преди да мине в изпълнителната власт. Роден е на 15 март 1969 година Завършил е Военно-медицинския институт в София. От 1999 до 2007 година работи в Правителствена болница и е доктор ординатор и координатор по донорство. Във Военната академия е от 2009 година Още преди да влезе в политиката, доктор Ненков нашумя с невероятното си възприятие за комизъм, като даже водеше своя графа по Дарик радио.

Става зам.-министър в служебното държавно управление на Марин Райков напролет на 2013 година Тогава министър отново е проф. Николай Петров.Във втория длъжностен кабинет на Плевнелиев доктор Ненков към този момент е титуляр отпред на Министерство на здравеопазването.Връща се в здравното министерство тази пролет като част от екипа на проф. Николай Петров.

Второто евентуално име е на шефката на здравната комисия доктор Даниела Дариткова. Нейни сътрудници в ГЕРБ имаха упования точно тя да поеме здравната политика в третия кабинет на Борисов, само че тя бе безапелационна, че остава в Народното събрание. Депутатството не приключи лекарската процедура - продължава да има 3000 пациенти в Смолян. “Намирате ме в кабинета, проверявам. Не мога да разясня ”, сподели тя за “24 часа ”.

/24 часа

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР