Убедителния успех с 4:0 над Борнемут зарадва мениджъра на Арсенал

...
Убедителния успех с 4:0 над Борнемут зарадва мениджъра на Арсенал
Коментари Харесай

Артета е очарован от подкрепата на феновете към Кай Хаверц

Убедителния триумф с 4:0 над Борнемут зарадва мениджъра на Арсенал Микел Артета и поради обстоятелството, че отборът му не позволи попадение. Головата разлика е първият индикатор, който се гледа при тъждество в точките във Висшата лига.

" Много съм благополучен, тъй като това е значима победа. Да побеждаваш на нула ще бъде доста значимо, а да го правиш на непознат терен, може да се окаже още по-ценно в края на сезона ", съобщи Артета след срещата.
 Борнемут - Арсенал 0:4 в среща от Премиър лийг
Арсенал се разправи с Борнемут, Хавертц с дебютен гол

" Артилеристите " завоюваха с 4:0

" Предизвикателството в лицето на Борнемут беше огромно, само че още през вчерашния ден, когато се подготвяхме за срещата, забелязах, че сме подготвени. Много добре изиграхме мача и справедливо победихме. Сега е значимо да бъдем толкоз непрекъснати в изявите си и на " Емиратс ", добави испанският ментор.

Оказа се, че в дуела контузия е получил Букайо Сака, само че незабавно след края Артета към момента не знаеше какво тъкмо е положението на британския национал.

С първия си гол за Арсенал се регистрира Кай Хавертц, който от началото на сезона непрекъснато е подложен на критика. Германецът съумя да осъществя от дузпа, осъществяването на която му беше преотстъпена от Сака и Мартин Йодегор.

" Много съм благополучен от успеха, само че още повече се веселя, че съм част от тим, който прави подобен човешки жест. Да подкрепиш съотборник, чиито изяви са поставяни под въпрос, стопли сърцето ми. Доволен съм, че и почитателите ни накараха Кай да се усеща добре.

Ако има футболист, който да го заслужава, това е Хавертц. Вероятно това ще обърне нещата напълно. Ако до момента той е имал някакви подозрения по отношение на какво усещаме към него, то към този момент въпросителни няма ", горделив е Артета.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР