Убедителна победа за „Първа Атомна“ с 3:0 срещу „Етър“ II

...
Убедителна победа за „Първа Атомна“ с 3:0 срещу „Етър“ II
Коментари Харесай

“Първа Атомна“ с класика срещу „Етър“ II /Велико Търново/

Убедителна победа за „ Първа Атомна “ с 3:0 против „ Етър “ II /Велико Търново/ в последния кръг на Северозападна трета лига, с която се изкачиха с няколко места в класирането.
За следващ път в воин за домакините се трансформира Пламен Валериев. Първо след негов пробив и центриране се стигна до автогол, последваха две попадения на Десислав Атанасов и Валериев за класиката.
„ Измина един много сложен полусезон с доста травми и санкции на съществени футболисти, което оказа въздействие в много от мачовете. Но би трябвало да отчетем и налагането на юношите в първия тим. Християн Иванов, който е единствено на 15 години, главен футболист Христо Карлуковси (17г.), Емануел Недялков (18г.), Иван Маринов (17г.), Дейвид Гешев (16г.) Алекс Хърлечанов (17г.) – всички те натрупат опит и имат много изиграни мачове за първия тим на локалния отбор. Благодарим на хората, които се отзоваха и помагаха на клуба под една или друга форма и на всички наши почитатели и другари, които подкрепяха тима “, изрече своите благодарности Николай Ганчев, капитанът на отбора.
Футболистите и щаба на „ Първа Атомна “ посвещават успеха на ръководителя на УС Пепо Ганчев, който заради здравословни аргументи не можа да участва на мача.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР