Убедени сме, че ще спечелим, но ще знаем резултатите най-рано

...
Убедени сме, че ще спечелим, но ще знаем резултатите най-рано
Коментари Харесай

Джо Байдън: Убедени сме в побадата, ще знаем резултатите утре сутринта

Убедени сме, че ще спечелим, само че ще знаем резултатите най-рано на следващия ден заран Не е моя работа, нито на Доналд Тръмп да афишира кой е спечелил.
Това съобщи претендентът за президент на Демократическата партия Джо Байдън с първо изявление. Той предвижда, че резултатът може да не е явен до идната заран, т.е. до късно следобяд българско време.

Засега в изборната гилдия Байдън има 223 гласа, а Тръмп - 212, като 103 делегатски гласа още не са разпределени, сочат данните на уеб страницата Риъл Клиър политикс.

За да стане президент, един от претендентите би трябвало да събере най-малко 270 гласа в изборната гилдия.

„ Тук съм довечера, с цел да ви кажа, че сме уверени, че ще спечелим вота. Знаем поради невиждания брой авансово дали своят вот. Но ще отнеме време и би трябвало да сме търпеливи, до момента в който не бъдат преброени всички гласове. Нищо не е завършило, до момента в който това не се случи. Ще знаем резултатите най-рано на следващия ден заран. Може да отнеме малко повече време. Не е моя работа, нито на Доналд Тръмп да афишира кой е спечелил. Това е решение на американския народ “, сподели Байдън.

Временните резултати демонстрират към този момент по-малко от 1% преднина в националното гласоподаване за Джо Байдън пред Доналд Тръмп.

В последния час Доналд Тръмп добави към резултата си гласовете от множеството основни щати като Флорида, Тексас и Охайо, сочат прогнозите.

Вижте какво съобщи Доналд Тръмп в своето първо изказване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР