Убедена съм, че Северна Македония ще намери убедителни аргументи да

...
Убедена съм, че Северна Македония ще намери убедителни аргументи да
Коментари Харесай

Фон дер Лайен очаква Северна Македония да приеме промените в...

Убедена съм, че Северна Македония ще откри безапелационни причини да одобри измененията в конституцията, съобщи в Скопие ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен на взаимната конференция с македонския министър председател Димитър Ковачевски, предава БГНЕС.

Убедена съм, че жителите на Северна Македония ще се отнесат позитивно и ще гласоподават в поддръжка на измененията в конституцията, сподели тя. Бяхте сполучливи в напредъка и съм уверена, че ще намерите безапелационни причини всички жители на страната да вземат участие и да допринесат за нейния прогрес по пътя към Европейски Съюз, добави фон дер Лайен

Ние обещахме, че в случай че Парламентът на Северна Македония предприеме нужните стъпки, ще стартират договарянията за присъединение, по-късно ще скринингът на законодателството на Европейски Съюз без отсрочване. Подчертахме, че почитаме вашата еднаквост и вашия език, сподели още тя.

" Обещах, че договорът с ФРОНТЕКС ще бъде подписан на македонски език, наедно с всички останали 24 езици на Европейски Съюз. Няма подозрение, че македонският език е вашият език и почитаме това. Северна Македония бележи прогрес по пътя към Европейски Съюз, което беше маркирано и от отчета за напредъка, добави ръководителят на Европейска комисия. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР