Убеден съм, че все повече инвеститори ще продължават да идват

...
Убеден съм, че все повече инвеститори ще продължават да идват
Коментари Харесай

Борисов хвали инвеститори в северозападна България, бърза с АМ Хемус

" Убеден съм, че от ден на ден вложители ще не престават да идват в Северозапада ", съобщи министър-председателят Бойко Борисов в Червен бряг, където се срещна с разширеното произвеждане на цех с австрийски вложения.

Към момента австрийската компания е вложила в страната ни повече от 100 млн. лв. и е осигурила над 1000 работни места. За разширението на активността си в Червен бряг тя влага 7 млн. евро, с които планува да усили индустриалния потенциал на завода с 30 %, както и да обезпечи нови 100 работни места.

Стабилността, ниските налози, построяването на инфраструктурата дават опция да се развива и този район, означи министър-председателят като добави, че от голяма важност е работата в синхрон на страната и на локалната власт.

" Инвеститорите виждат, че и Автомагистрала " Хeмус " върви, уверен съм, че следващата година към този момент ще подминем и Севлиево, тъй като плановете са подготвени, една част стартира да се строи, това ни е приоритет ", акцентира Борисов.

" Има ли път, идват вложители, улеснява се превозването на готовата продукция ", сподели още министър председателят Борисов. По думите му пътят за повишение на приходите е точно посредством работа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР