Убеден съм, че този път ще има правителство. Нещата узряха

...
Убеден съм, че този път ще има правителство. Нещата узряха
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Убеден съм, че този път ще има правителство

Убеден съм, че този път ще има държавно управление. Нещата узряха да има държавно управление. Този път ще имаме постоянен кабинет. Иска ми се да е цялостният мандат, само че в този момент не съм уверен, че ще е по този начин, само че дано ме опровергаят. Това съобщи проф. Огнян Герджиков в предаването " Още от деня ".

Той разяснява новите лица в политиката.

" Едни свежи нови сили, доста образовани, високо ерудирани, превъзходни в най-важните области на стопанската система, бизнеса, финансите, а това е в основата на просперитета на всяка страна, тъй че аз съм зареден с оптимизъм ", съобщи проф. Герджиков.

" Този конгломерат за мен е здравословен, тъй като в случай че беше чисто дясно, крие опасности, в случай че беше чисто ляво, още по-големи опасности, тъй че, дано да търсим баланс и мисля, че той е налице ", добави проф. Герджиков.

Той също по този начин акцентира, че не е належащо специалистът да бъде безусловно министър.

Проф. Герджиков счита, че откритите договаряния на " Продължаваме промяната " с останалите партии, подсигуряват значително устойчиво ръководство.

Той изрази мнение, че в служебния кабинет има лица, които заслужават да влязат в идващия.

" Министърът на образованието е превъзходен, самият Стефан Янев е доста уравновесен, ерудиран, Гълъб Донев също ", счита проф. Огнян Герджиков.

" Голям е ентусиазмът за правосъдна промяна, само че не става толкоз просто, както са се ускори, това не става толкоз елементарно. Има доста сложни въпроси за решение чисто юридически ", разяснява проф. Герджиков.

Той съобщи, че счита закриването на Специализирания съд е неточност.

" Пожелавам на добър час на новия кабинет, който към този момент се е задал за Коледа ", приключи проф. Герджиков.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР