„Убеден съм, че ще стигна до балотаж. Но хипотетично, ако

...
„Убеден съм, че ще стигна до балотаж. Но хипотетично, ако
Коментари Харесай

Лозан Панов обясни кого ще подкрепи, ако не стигне до балотаж

„ Убеден съм, че ще стигна до балотаж. Но хипотетично, в случай че това не се случи, ще застана зад претендента, който не е подсилен от Движение за права и свободи. Това съобщи в „ Тази заран “ кандидатът за поста на държавен глава Лозан Панов. Той е повдигнат от Инициативен комитет и подсилен от „ Демократична Българя “

Относно решението на Конституционния съд по проблема с поданството на Кирил Петков, Панов разяснява:

„ На този стадий мъчно можем а преценим дали някогашният министър на стопанската система е работил в илюзия, неглижирал е закона или е имал неприятни съветници. Въпросът е дали правните последствия могат да бъдат предотвратени. Не мисля, че е фиктивен актът на президента, с който назначава министрите в служебния кабинет “. Според Панов президентът Румен Радев не е правист и няма взор върху правните последствия. По думите му президентът е трябвало да направи инспекция.

„ При назначението на основния прокурор, във Висшия правосъден съвет имаше спор за интегритета на основния прокурор и дали той има нужните знания. Този спор докара до заключения, че той няма нужните качества. Президентът не направи инспекция и тогава “, разяснява Панов.

Кандидатът за президент сподели още, че през лятото към този момент е имало данни за двойното поданство на Петков, само че Радев не подхванал никакви дейности. Според него нарушаването на Конституцията е съображение за импийчмънт. Допълни, че дали Петков ще понесе наказателна отговорност, зависи от прокуратурата.
Относно противоепидемичните ограничения, Панов уточни, че зеленият документ не нарушава гражданските права. Той застана твърдо зад имунизациите и добави, че се е имунизирал против COVID-19 през април месец.

Той посочи, че в случай че е бил в „ обувките на Радев “, е щял да упорства за по-стриктни ограничения, само че застава против националния локдаун. Панов разкритикува онлайн образованието при най-малките възпитаници.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР