Убеден съм, че председателят на парламента Цвета Караянчева ще насрочи

...
Убеден съм, че председателят на парламента Цвета Караянчева ще насрочи
Коментари Харесай

Дебатът по вота на недоверие - на извънредно заседание другата седмица

" Убеден съм, че ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева ще насрочи изключително съвещание за вота на съмнение, с цел да не пилеем ненужно парламентарно време ".
 Преди вота на съмнение: Кабинетът разпредели 43 млн. лева за здраве, пенсии и обучение  Българска социалистическа партия употребява войната на Валери Симеонов против Нанков и Ангелкова в претекстовете си за избор на съмнение (пълен текст)  Българска социалистическа партия внесе вота на съмнение против държавното управление, Движение за права и свободи ще го поддържа
Това разгласи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти във връзка импортирания през днешния ден избор на съмнение. Самата Караянчева обаче още не е споделила дали има желание да насрочва изключително съвещание във вторник другата седмица.

Цветанов обяви, че не вижда никаква вероятност и потребност от дестабилизиране на политическата конюнктура в страната и провеждането на предварителни избори. По думите му обаче е свъсем закономерноопозицията в Народното събрание да желае избор на съмнение.

" Българска социалистическа партия демонстрират резистентност в държанието си – желаеха избор на съмнение преди председателството, в този момент желаят след него ", разяснява още Цветанов и добави, че обществото очаква  " държавното управление да има цялостен управнически мандат, защото рецесиите
биха провокирали отклонение по реализирането на секторни политики и осъществяването на цяла управническа стратегия ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР