Убеден съм, че листата на ГЕРБ и СДС ще бъде

...
Убеден съм, че листата на ГЕРБ и СДС ще бъде
Коментари Харесай

Цветанов пак се закани за евровота

Убеден съм, че листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще бъде доста сполучлива, тъй като това са качествени хора, потвърдили, че могат да вземат решение проблеми, хора, които се употребяват с доверие. Това съобщи по време на среща с жители в Добрич зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ и началник на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов, съобщи „ Фокус”.

Цветан Цветанов насочи думи на признателност към всички за поддръжката, която са оказвали до момента и ще оказват и в бъдеще - представители на бизнеса и симпатизанти. Той акцентира, че Лиляна Павлова е първата жена - районен министър, и то сполучлива, потвърдила се в работата и по време на европейското председателство на България.

Цветан Цветанов уточни, означи, че ГЕРБ поема уговорката пътят Добрич – Албена да бъде приключен още тази година, да се довърши околовръстният път на Добрич, както и да бъде построена автомагистрала „ Хемус”, която дава опция за извънредно огромно развиване за района и Северна България. По думите му, както е било до момента, и за в бъдеще главен акцент в работата ще бъде образованието, посредством възстановяване на инфраструктурата. Цветанов съобщи, че това се прави в този момент, като ще продължи и в бъдеще. „ Всички ние сме ангажирани с идната акция, само че дано да погледнем кой какво е направил, кой какво е заречен и кой какво е извършил в своя управнически мандат “, сподели Цветан Цветанов.

Той акцентира, че когато има непоклатимост, може да продължи работата по политиките, които да отговорят на упованията на жителите, да се разпределят отмерено средства по общини и да се вземат решение проблемите в секторните политики. „ Много е значимо на 26-ти да се поздравим с безапелационна победа, тъй като тя ще даде опция да продължи стабилността на страната и да се подготвим доста по-добре за идните локални избори “, акцентира Цветан Цветанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР