Убеден съм, че и по време на вота на недоверие,

...
Убеден съм, че и по време на вота на недоверие,
Коментари Харесай

Нанков: Ако на вота се засегне санирането, ще докажем колко безпочвени са твърденията на БСП

Убеден съм, че и по време на вота на съмнение, в случай че се обиден секторни политики като санирането, ще потвърдим какъв брой безпочвени са изказванията на опозицията. Това съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, съобщи БГНЕС.
Нанков разяснява, че доколкото е чул Жельо Бойчев е коментирал за корупция във връзка с санирането и инфраструктурните планове. „ Да забележим какви са им причините за санирането. Те неведнъж са ги изразявали, само че все още са извънредно безпочвени. Предполагам, че и на вота ще се потвърди какъв брой са безпочвени “, разяснява Нанков.
Той уточни, че е открит надзор в програмата за саниране, който подсигурява, че некачествените поправки са за сметка на строителите. Отделно на това и контролът на програмата е бил усъвършенстван.
Убеден съм, че и на вота, в случай че се обиден сходни политики секторни в нашия сектор, ще потвърдим какъв брой са безпочвени изказванията на опозицията. Ако в този сектор и в тази политика бъдат ориентирани напъните да политиканстват – добре пристигнали “, разяснява Нанков.
От друга страна той уточни, че Регионалното министерство чака 23 млн. лева повече доходи в бюджета от продажбата на винетки . Приходите са можели да бъдат повече, само че част от тях са обезщетени от отстранените административни такси. „ Ще имаме повече доходи – те отиват отново за ремонт за пътищата. Като цяло секторът с общинските пътища ще остане недофинансиран. Недофинансиран ще е и секторът с държавните пътища до момента в който не въведем тол системата”, сподели още районният министър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР