Убеден съм, че Евгени ще бъде успешен адвокат, истински партиец

...
Убеден съм, че Евгени ще бъде успешен адвокат, истински партиец
Коментари Харесай

Евгени Филипов е новият председател на Младежкото обединение в БСП – София

Убеден съм, че Евгени ще бъде сполучлив юрист, същински партиец и ще оправдае безапелационно гласуваното му доверие от неговите приятели, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия – София Иван Таков

Евгени Филипов е новият ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – София. Той беше определен на съвещание на Градския съвет на организацията нощес. На поста Евгени Филипов наследява Габриел Вълков, който преди по-малко от месец беше определен за ръководител на Националното младежко обединяване в Българска социалистическа партия.

„Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – София постоянно е било водещата младежка конструкция в страната. Съвсем естествено тук е събран голям капацитет и макар конфликта на разнообразни гледни точки, който постоянно се получава в работния развой, постоянно сме съумявали да останем обединени. Така, както аз и екипа ми считаме, че би трябвало да бъде и занапред“, сподели в словото си Евгени Филипов.

Сред главните цели в работата му през идващите две години ще бъдат възобновяването на регулярните образования на младежите в Българска социалистическа партия – София, изследването на опцията за реализиране на концепцията за „културен чек“ на локално равнище, както и методите за подкрепяне на фамилиите за тренировки на подрастващите в разнообразни спортове и засилено съдействие с организации от неправителствения бранш в името на дела като предварителната защита на насилието над дамите или експанзията в учебните заведения.

„Това са единствено част от концепциите, които аз и моят екип считаме да изпълним през идващите две години, добави той. – Предстои ни доста работа. Нарастващата политическа рецесия и все по-вероятните предварителни парламентарни избори няма да ни улеснят, само че аз съм уверен, че дружно можем да покажем новото лице на Българска социалистическа партия. Вярвам, че МО в Българска социалистическа партия – София за следващ път ще потвърди капацитета си и ще бъде давана като образец за сполучлива и устойчива младежка структура“.

Председателят на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София Иван Таков пожела триумф на Евгени Филипов и изрази убеденост, че той ще оправдае безапелационно гласуваното му доверие от неговите приятели. „Сигурен съм, че Евгени освен ще продължи отличната работа до момента на Младежкото обединяване под управлението на Габриел Вълков, само че и ще я надгради, разяснява Иван Таков. – Познавам го от към 5 години. Запознанството ни беше доста забавно и го помня до ден-днешен. Бяхме на предизборно мероприятие на пазара „Георги Кирков“. Тогава Петко Димитров ми показа едно младо момче, което тъкмо за 7 минути диалог ми сложи към 15 съответни задания, които би трябвало да извърша главно в неговия регион „Сердика“. Много ме впечатли интензивността и ерудираността за нежната му възраст. Напълно съм уверен, че от него ще излезе сполучлив юрист и същински партиец“.

Иван Таков добави, че тимът, който е видял в залата по време на избора на Евгени Филипов е печелившият за Българска социалистическа партия – София. „Сигурен съм в това и ще го покажем на локалните избори през есента на идната година, уверен е той. – Всичко това ми дава силата да кажа: „Не вярвайте на приказките, че Българска социалистическа партия умира! Партията има бъдеще в лицето на тези младежи. И освен това. Партията има настояще, с помощта на тях. Защото доста съм слушал, че бъдещето било на младите в Българска социалистическа партия. Но в никакъв случай сегашното. Е, за мен сегашното е тяхно и съм уверен, че дружно ще реализираме доста триумфи. Чакат ни не леки времена, само че с тези младежи ще се оправим. Искам от сърце да благодаря и на Габриел Вълков, който свърши доста работа като доскорошен ръководител на МО в Българска социалистическа партия – София и оставя чудесно готова организация“.

Визитка:

Евгени Филипов е роден на 22 август 1998 година в София. Средното си обучение получава в Първа британска езикова гимназия. В момента е последна година студент, компетентност „Право“, в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Бил е младши експерт към кабинета на заместник-председателя на Народното събрание Кристиан Вигенин.

Член е на Българска социалистическа партия от 2017-та година.

Бил е ръководител на Младежкото обединяване в Район „Сердика“, заместник-председател по организационната активност в Оперативното бюро на Градския съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – София.

Член е на Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

Член е на Управителния съвет на Национален юношески конгрес.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР