Убеден съм, че Боби Михайлов е избран законно за председател

...
Убеден съм, че Боби Михайлов е избран законно за председател
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Не Бербатов, а Дейвид Копърфийлд да дойде, няма да оправи родния футбол

Убеден съм, че Боби Михайлов е определен законно за ръководител на БФС с 241 гласа. Това разгласи по Българска национална телевизия президентът на „ Славия “ и необут от тогавашната формация СИК Венцислав Стефанов.
Водещият Георги Любенов го посрещна в студиото като народен воин, възклицавайки „ Уважаеми господин Стефано-о-о-в, бате Венци… “ Въодушевлението му евентуално е провокирано по русофилска линия, тъй като и водещият и гостът са фенове на Матушка и Путин. Темата на коментар бе завършилият преди дни конгрес на БФС, оповестява " Фактор.бг ".

„ Този конгрес беше доста неприятен конгрес, по простата причина, че имаше доста купени гласове. Нахалството им отиде до ента степен. По 2-3 хиляди лв. са купували гласовете на дребните клубове в тоалетните на НДК. После ревизираха хората, на които са дали пари, дали са дали своят вот вярно. Това не са правили непосредствено Бербатов, Стилян и Мартин, а хора към тях. Те обсипват с компромати медиите последните месеци. Бербатов като ни биха в Сърбия се хвана за крайници, че го боли, напусна България и отиде в „ Манчестър Юнайтед “ да играе, а в този момент желае да управлява футбола. Боби Михайлов има недостатъци, само че прави смяна и вкарва футболни хора в Изпълкома. Въздържам се за Наско Сираков. Той ще бъде зложелател, тъй като публиката на „ Левски “ желае всичко, в този момент и наготово. „ Левски “ живя дълги години в комфорт и те имат ненужно самочувствие. Ако не беше магарешкия дебелоглав на Наско в този момент „ Левски “ щеше да бъде в четвърта лига “ изясни Стефанов.
свързани новини14105на 13.10.202130124на 13.10.2021
Според него нещата в родния няма да станат с магическа пръчка.

„ Не Бербатов, а Платини да пристигна нещата няма да станат без работа и без поддръжка на страната. Дейвид Копърфийлд да стане ръководител, нищо няма да направи. Този конгрес беше плануван по искане на Софийски градски съд и изборният мандат е за 4 години. Но Бербатов, Стилян и Мартин могат да съберат подписка и да желаят нов конгрес, зависи дали съдът ще им уйдиса “, добави Стефанов.

Незнайно за какво, само че този път той не приказва за политика, макар че преди 6 години беше водеща фигура в калесването на настоящия президент Румен Радев. Именно Стефанов бе свръзката сред Корнелия Нинова и ген. Леонид Решетников, който си избра Радев за президент.
свързани новини6717на 12.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР