Убеден привърженик съм на концепцията, че престъпниците трябва да бъдат

...
Убеден привърженик съм на концепцията, че престъпниците трябва да бъдат
Коментари Харесай

Румен Петков: Тази вулгарна Цветановщина трябва да бъде преустановена веднага

Убеден последовател съм на концепцията, че нарушителите би трябвало да бъдат показвани, с цел да знае обществото, хората да ги е позор да ги погледнат, освен да не поддържат връзка с тях. Само че тази вулгарна Цветановщина  - първо камерата, а пък с доказателствата ще забележим след това какво ще вършим, би трябвало основния прокурор и вътрешния министър да я преустановят незабавно. Това разяснява Румен Петков в студиото на Нова тв във връзка няколкото следствия, които сега текат против кметове.

Преди време същото се случи с кмета на Асеновград. Тогава АБВ отново дзастанахме юзад него, имаше зрелищни арести, ограничения, говорене. После доста безшумно и внимателно снеха обвиняванията против него, само че това леке децата му ще го носят цялостен живот, а самият човек и през днешния ден не е в положително здравословно положение. Но тогава отново бяха огромните паради. Неговите близки и познати не са не запомнили какво се е случило тогава, а другояче да, всички останали са не запомнили. Този нрав, който се наложи в края на 2009 година - първо камерите, след това доказателствата, е надълбоко нездравословен и за обществото, и за държавността, разяснява Петков.

Да караш хората да подписмват молби за овакантяване без дата е порочна процедура. Съдът ще каже закононарушение и в случай че е по този начин, то всички, които са знаели за това нещо, което се е случило преди 3 години, би трябвало да бъдат задържани, уточни Петков по случая " Стрелча ". 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР