Уау! Какъв понеделник в Hell's Kitchen! Един от топ претендентите

...
Уау! Какъв понеделник в Hell's Kitchen! Един от топ претендентите
Коментари Харесай

След като трогна цяла България: тежки реакции след отпадането на Богомил от Hell's Kitchen

Уау! Какъв понеделник в Hell's Kitchen! Един от топ кандидатите за огромната премия в шоуто отпадна едвам на старта му! Става въпрос за Богомил, който макар че е на 27 година, има забележителен опит в топ заведения за хранене в Европа.

Уви, неговото премеждие в Hell's Kitchen завърши след величествен неуспех на вечерната резервация. А това не се хареса от хората онлайн.

Виж още: Габи Бланко от " Ергенът " си направи ринопластика? Силиконката " сподели " резултатите

" Мисля, че имаше още доста да покаже. Харесах го и в действителност скърбя ", " Богомил трябваше да остане. Момчето заслужаваше да стигне надалеч ", " всички бъркаме, той заслужаваше втори късмет ", пишат след раздялата с Богомил.

В мненията се включи и самият Богомил, с цел да благодари за поддръжката. " Благодаря на всички за поддръжката! Някой ден ще покажа всичко,което умея ", написа той. 

 

Богомил даде сериозна поръчка с визитката си, в която показва самочувствие. Той дефинира стила си като нападателен и съобщи, че не обича рецензията. Така за малко феновете да си помислят, че пред тях стои следващата надута риалити звезда без покритие, само че по-късно стана ясно, че всяка дума на Богомил почива на сериозен опит.

Виж още: Близки на Елена от " Ергенът " уверени - не ѝ е там мястото! Тя ги назова лицемери

Той е работил в Германия и Нидерландия. Във втората страна се озовава обаче не по свое предпочитание, а по стичане на събитията. На приятелката му е сложена диагноза рак. По това тя е бременна в осмия месец. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР