Уъркшопът е част от поредицата DIGI POWER MEETINGS – образователни

...
Уъркшопът е част от поредицата DIGI POWER MEETINGS – образователни
Коментари Харесай

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса ще разберем тази неделя в Младежкия международен център в Бургас

Уъркшопът е част от поредицата DIGI POWER MEETINGS – просветителни срещи с практическа устременост, които имат за цел да свързват сполучливи хора с млади търсещи мозъци.
 
В неделя, 31-ви март, тематиката " Ерата на AI и финансовите благоприятни условия " ще потопи участниците в света на финансовата просветеност и изкуствения разсъдък с присъединяване на невероятния Александър Иванов - учебен шеф на SoftUni Digital & SoftUni Creative.
 
Обаятелен оратор и световнопризнат специалист в областта на цифровия маркетинг, Александър Иванов, прочут на младата публика като Даскал Алекс, ще показа основни аспекти на финансовата просветеност - от главните понятия, ръководството на персоналния бюджет и вложения, до вложението като експерти.
 
Фокус на уъркшопа ще бъде също по този начин предстоящото въздействие на изкуствения разсъдък върху бъдещето на финансовия свят и бизнеса.
 
Събитието ще стартира в 11:00 часа в постройката на Младежкия интернационален център, който се намира на ул. " Апостол челник " № 15 в ж.к. " Меден рудник ".
 
Входът е свободен, само че искащите да се включат би трябвало да се записват авансово на този линк.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР