У нас все по-грубо и целенасочено се налага неистова омраза

...
У нас все по-грубо и целенасочено се налага неистова омраза
Коментари Харесай

Кой и защо иска българи да ненавиждат българи?Възможна ли е гражданска война у нас?

У нас все по-грубо и целеустремено се постанова неистова ненавист сред цели елементи от обществото. Това към този момент е очевадно. Искат да ни докарат до революция. Искат изцяло да досъсипят и дребното останало от страната България и от българското общество. И доста заблудени наши братя и сестри се връзват на тези внушения.

Как се разрастват разделянето и омразата? 

Особено в София и няколко огромни града понятията " Ганьо ", " селяндур " и " тъпанар " към този момент се подразбират като " русофил ", " путинист ", " патрЕот ", " болшевик " и са определение за ВРАГ, за човек, който е нездравословен и рисков за напредъка и развиването.

Втълпява се, че всеки, който е за глобализацията, демократичните полезности, Европа и Съединени американски щати, е напредничав, съвременен, интелигентен, хубав, съумял, богат и на първо място МЛАД! И той е притежател на безспорната истина,той е последна инстанция в определянето на вярно и погрешно, положително и зло, хубаво и неприятно! 

Всеки, който разсъждава по-консервативно, усеща се българин и български родолюбец, поддържа Русия, православен е, не желае джендъри, глобализация и еднополови бракове, е част от " селско-путинистката паплач ".

 За " прогресивните и модерните " това са тъпи " селски пръчки ", небогати, нещастни, ретроградни, необразовани русороби… които все за някаква татковина България приказват, играят хоро и се радват на някакви смешни национални флагове.

Същите " ганьовци ", съгласно " младите и модерните ", са безусловно и окончателно заблудени,нищо не знаят, нищо не схващат и нямат право нито на мнение, нито даже на живот, ненужни са на бъдещето. 

Групата на " младите и прогресивните " все по-неистово би трябвало да ненавижда групата на тъпите консервативни селяни и всячески би трябвало да ги мачка, гони и маргинализира.

 Няма нищо необичайно в това. 

Голяма част от имащите се за " прогресивни " от дълго време са заболели от " британската проказа ". Тази зараза се разраства от години у нас.я Част от признаците и е ограничеността на мисловните процеси. Колкото и " умните и красивите " да се имат за умни и красиви,  британската проказа ги кара да мислят единствено в материални категории, а  на мислещия единствено в материални категории " човек " не му е нужно  нереално мислене. Той остава на равнището на децата - на нагледно предметното мислене. Затова и е кадърен да дели света единствено на добър и неприятен, на черен и бял, като, несъмнено, всичко е безусловно субективно. Така болният от британска болест вижда във всички, които не са като него селяни, путинисти, руснаци, ВРАГОВЕ. Така му е вменила пропагандата и той, заради цялостната си неспособност да мисли  нереално, не слага под въпрос истинността на казаното от медиите. С такива " прокажени " е заселен от дълго време целият запад. За страдание и доста българи към този момент са същите, най-вече в столицата и в няколко огромни града. Те се подиграват на предишното, считат, че би трябвало да градят някакъв нов свят, а предишното би трябвало да бъде забравено, неразрешено и унищожено. Изобщо не осъзнават, че проказата ги е трансформирала в истински зомбита. 

Случаят с паметника на руската войска, хуленето по роженското знаме и лозунгите за промяна на националния празник са единствено нюанси от огромната картина. 

Целта на цялата интервенция евентуално е разпалването на революция и тотално заличаване на българското и на българщината, заличаване на всякаква нематериалност, нормалност, историческа памет и обичаи и превръщането на " тази територия " в заселен с безрасови, безполови, безродни, безбожни, безобразни и бездушни орки резерват.

Болните от британска проказа би трябвало да са санкюлотите на " революцията ". В тази битка са впрегнати десетки платени от чужбина НПО-та и медии. Политиците са оперативните служащи. 

Ако " проектът " успее единствено след 10 год. Българите с българско съзнание ще са пренебрежимо малцинство, в случай че въобще останат такива. И през днешния ден забележителна част от " прозападните умни и красиви " - тези  най-вече в столицата, в столичните медии, държавни и частни структури приказват на комичен англо-български акцент. При тях мисленето е изцяло колективизирано, както речника, тежненията и желанията им, сходно на мисленето в квартална организация на ранния руски комсомол. Те съвсем не загатват понятието България. Пътувайки някъде споделят потеглих от София или прибирам се в София. Географски индивид за тях е София, а не България. И това е по този начин, тъй като им е втълпено, че понятието " България " е приоритет на тъпите и необразовани " путинисти " и " патрЕоти ", а София - на " умните и прогресивните ". 

Използва се прастарата технология divide et impera - разделяй и владей. 

Целта е да ни сбият, да се лее кръв, да се мачкаме едни други.  И като нищо ще ни сбият. Ще ни наложат една Guerra di tutti contro tutti - война на всички против всички. 

Основни пропагандни рупори като бТВ са впрегнати в нажежаването на напрежението. Водещите в упоменатата " медия " непрекъснато приказват за МОЧА, " съветска интервенция " и се подиграват с всички национални обичаи и полезности. 

Кому е преференциално това? Кой има интерес от доунищожението ни? 

Всъщност, в досъсипването на България и българите има желязна логичност, от позиция на западните " началници ". Ние останахме единственото общество в Европейски Съюз (може би дружно с Унгария и отчасти с Полша) в което никакви демократични сатанизми не победиха. Затова и има логичност в това да ни мачкат. 

Какво ще реализиран? 

Ще намалее още и още популацията, ще се леят реки от кръв, ще има гърмеж от ненавист, гняв и тъга. Останалите живи ще живеят в цялостен боязън и ще се кланят пред всеки стопанин. Това е задачата. И през днешния ден демоноидите от Лондон и Вашингтон изпадат в оргазъм от новините за още и още реки от кръв в Украйна, мастурбират с мисълта за още и още гибел, кръв и ужаси. Разбира се, това е притча, само че новите малтусианци в действителност се борят по всякакъв начин за надзор над популацията, самоповярвали си, че цялата човешка популация е тяхно стадо домакински добитък. 

В този дух не съм изумен, че постановат и у нас тази ненавист и желаят и тук реки от кръв! Знаят, че единствено с агитация няма да съумеят и по тази причина го вършат.

Дано Бог е с нас! Дано ни избави и вразуми захласнатите от демони наши братя и сестри! Защото против нас е самичък сатаната! 

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР