У нас трудно можем да разберем тази смърт на Кралицата,

...
У нас трудно можем да разберем тази смърт на Кралицата,
Коментари Харесай

Петър Стоянович: Ние трудно можем да разберем смъртта на Кралицата, за нас тя е една статистика


" У нас мъчно можем да разберем тази гибел на Кралицата, за нас тя по-скоро е една статистика и го претърпяваме незадълбочено.След няколко дни това ще отмине по също толкоз буреносен метод, както пристигна ". Това мнение изрази бившият министър на културата Петър Стоянович  Петър Стоянович Петър Стоянович е роден на 25 юни 1967 година в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето, в ефира на Нова тв.

" Тепърва ще откриваме и разбираме какво е направила Елизабет Втора, през какво е предходна и какво значи едно 70-годишно ръководство ", добави той.

На въпрос дали Англия ще се промени след гибелта на Кралицата, той отговори: " Монархията е измислена да бъде стожер към който се върти другояче развиването на страната, тъй че ненапълно естествено и Англия и въобще целият свят ще бъде друг след нейната гибел ".

" Ако излезем от панахидаджийското държание, доста по-важни неща можем да си кажем ".

" В този разпадащ се свят на престижите, идващият крал, не може да бъде на висотата на майка си и това е ясно. Обществото е възпитавано в това какво съставлява кралското семейство и какви са неговите отговорности ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР