У нас ще остане студено. Ниски ще останат температурите над

...
У нас ще остане студено. Ниски ще останат температурите над
Коментари Харесай

Казваха, Че Зимата Ще Е Мека, Но Синоптиците Промениха Прогнозите! Лоши Новини За България!

У нас ще остане студено. Ниски ще останат температурите над Западната Дунавска низина, като се чакат превалявания от дъжд. Ще се основат условия и за вероятни заледявания. Снегът, който натрупа, въпреки и за малко, основава условия за мощни инверсии и температурите остават по-ниски от нормалните за втората половина на ноември.

От югозапад ще стартира последователно увеличаване на преваляванията, като над България те за малко ще са от сняг, а над по-голямата част от страната се чакат дъждове, като най-съществени ще са през нощта.

Днес над столицата ще е най-вече облачно със слаби валежи от дъжд. Максималните тмператури ще се задържат към 6 градуса, а минималните към нулата. сходни стойности ще сочат термометрите съвсем в цялата страна, като най-ниски ще са температурите в Северната част на Дунавската низина, а най-високи в югоизточна България.

Обявен е оранжев код за рисково време в Стара Загора, Хасково и Кърджали, където се чакат сред 30-50 л/кв.м.

Жълт код е разгласен за всички останали региони в България, а във Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново и Русе има предизвестие за поледици.

Вятърът през днешния ден ще е слаб до сдържан от северозапад, написа Факти.бг.

Максималните температури по Черноморието ще бъдат към 11 градуса, а морската вода ще е 13-14. Над крайморските градове ще бъде облачно, прохладно и дъждовно.

В планините също чакаме облаци и дъжд, а над 2000 м, където температурата ще е към 3 градуса, ще вали сняг. Вятърът ще бъде от югоизток, само че вечерта ще отслабне. Температурите над 1200 м ще са към 6-7 градуса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР