У нас преди близо седмица приключи първи сезон на риалити

...
У нас преди близо седмица приключи първи сезон на риалити
Коментари Харесай

Как изглеждат участничките в Ергенът в САЩ?

У нас преди близо седмица завърши първи сезон на риалити формата „ Ергенът”. Новото шоу за българския ефир меко казано провокира огромен интерес у феновете. Предаването се трансформира в едно от най-коментираните неща от дребни и огромни. Поведението и външния тип на огромна част от участничките в реалитито провокира бурни реакции и разногласия сред потребителите в обществените мрежи още с първия излъчен епизод.

Онлайн потребителите считат, че девойките наподобяват и се държат изкуствено и са прекалили с естетичните интервенции, като допълват, че за жал това се трансформира в преднамереност при българските девойки, написа trafficnews.bg.

Излъчването на известното по целия свят предаване стартира още през 2002 година. Затова нямаше по какъв начин някои хора да не проучат дали и в останалите страни нещата протичат по същия метод, а и да видят какъв е подборът на учасничките там. Доста от потребителите съпоставиха българските участнички с тези от последния сезон, излъчен в Съединени американски щати. Там предаването носи името " The Bachelor " и също жъне огромен триумф.

Вижте по какъв начин наподобяват девойките, борещи се за сърцето на ергена Клейтън .

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР