У нас, хората купуващи си ударени автомобили от САЩ не

...
У нас, хората купуващи си ударени автомобили от САЩ не
Коментари Харесай

За и против купуването на ударени автомобили от САЩ

У нас, хората купуващи си ударени коли от Съединени американски щати не са чак толкоз доста, само че такава процедура съществува. Цените на ударени коли от Съединени американски щати са ниски, само че има и така наречен " подводни камъни " за които би трябвало да сте готови. Ето и някои от тях.

Колата може да бъде тествана в Съединени американски щати. Проверката е допустима благодарение на онлайн услуги, само че би трябвало да знаете, че инспекцията е относителна. Все отново е добре да ревизирате колата преди да участвате в тарга.

За страдание колата моге да се види единствено на фотоси, които постоянно и напълно съзнателно не се вършат от всички ъгли. По-добре е тя да бъде огледана от човек на място, само че цената на тази услуга коства към $200.

Купувайте коли от потвърдени търгове, там вероятността да ви излъгват е по-малка, само че по този начин или другояче съществува. Основните търгове, от където всеки купува са:
Copart
Отличава се с огромен брой удалени коли, само че и с най-вече измами. Почти несъмнено е, че рейтингът на автомобила не дава отговор на действителностите. Предимствата са в огромния избор и, че в множеството случаи цената е по-ниска от другаде. Рискът се възнаграждава с облага.
Манхайм
Рейтингът е пореден, фотосите са с високо качество, рядко се случва да бъдете излъгани, само че цената постоянно е с 20% по-висока от Copart и изборът е по-малък. Понякога даже не си коства да играете на търга, тъй като още първичната цена е висока.

IAAI

Това е търг на застрахователни компании, той е по-малък от Copart като размер на офертите, само че колите там се характеризират с по-високо качество. Тотал вреди не се оферират, а и самите коли са по-нови. И там обаче цената е по-висока.

Като цяло в случай че желаете да купите доста по-евтино - Copart, от време на време IAAI. Ако желаете по-надеждни и по-скъпи - пробвайте в Манхайм. Като цяло обаче е най-добре такава кола да се вземе към този момент оправена в България, където също може да се ревизира в приближен на вас сервиз. Няма да ви излезе толкоз по-скъпо, само че вероятността да бъдете излъгани е доста по-малка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР