У бийството на 21-годишна студентка предизвика вълна от протести в

...
У бийството на 21-годишна студентка предизвика вълна от протести в
Коментари Харесай

Ужасяващо убийство на момиче разтърси Турция

У бийството на 21-годишна студентка провокира вълна от митинги в Турция.

Задържан за закононарушението е 48-годишен предприемач в южната провинция Анталия. Той е направил цялостни признания, само че в началото се опитал да излъже полицията.

„ Тя искаше да бъде публицист, с цел да написа истории и да се опълчва на насилието в Турция, само че в последна сметка сама стана жертва”, споделя родственик на убитата.

Според полицейските отчети студентката е напуснала квартирата, която деляла с по-голямата си сестра на 28 юли, откакто двете се скарали за позитивния тест за коронавирус на жертвата.



При последното позвъняване на сестра си студентката споделила: „ В кафене съм с мъж” и затворила.

Полицията разпознава мъжа като Мустафа Мурат Айхан, 48-годишен предприемач, който има организация за недвижими парцели в провинцията.

Първоначално той декларирал, че единствено е изпил няколко напитки с жертвата, след което се е прибрал самичък.



Камери за видеонаблюдение към дома му, обаче посочили, че той бил съпроводен от студентката, след което излязъл самичък с куфар. Момичето не е заснемано да напуща къщата. Още по-голямо усещане на служителите на реда направило, че мъжът се прибрал без куфара.

Айхан признал с детайлности за жестокото ликвидиране и обезчестяване по време на втория полицейски разпит, заявявайки: „ Убих я, до момента в който викаше”.



Служителите на полицията разкрили частите от тялото на жертвата на посочените от предприемача места. Убиецът бил изписал името си върху нея с бръснач.

Общо 82 дами са били убити в Турция единствено през първите 81 дни на 2021 година, съгласно данните на неправителствена организация, която следи насилието над дами.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Между предприемачи: - Казват, че рейтингът на висшето обучение пада! - Така е! В моята компания с висше обучение са единствено чистачката и пазачът! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакво сочи ново проучване на палеоархеолозиДостъп до магазините, питейните заведения, заведенията за хранене или банките ще имат единствено лицата, които показват документи за ваксинацияБългария ще получи транш от 859 млн. специфични права на тиражВижте по какъв начин да си го приготвитеВ началната фаза на болестта признаците при по-младите хора при тези на възраст над 60 години са разнообразни, както при мъжете, по този начин и при женитеСделката се прави оценка на 900 милиона щатски долараПневматичните системи се оказват уязвими на хакерски атакиЧовек през днешния ден може да свърши доста повече неща за по-кратко времеЗдравните управляващи предлагат: Сега е моментът хората да се имунизират, с цел да са защитени от заразатаВижте къде са отглеждани за първи пътТози бракоразвод е един от най-скъпите в историятаЧервените линии за „ Изправи се БГ! Ние идваме! ” са ГЕРБ и ДПСВижте какво прави всяка зодия, когато се усеща в сериозна връзка:Сегашните циркулиращи варианти и генетични линии не изискват нови ваксиниНе стига, че месечните им заплати са безумно високи, само че и не е нужно да се бръкнат с 200 000 евро за топ осъществяването на електрическия e-tron GT. Получават го гратис по р
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР