У бийство в офис разтърси Стара Загора. На 24 март

...
У бийство в офис разтърси Стара Загора. На 24 март
Коментари Харесай

Убийството в Стара Загора: Разказ на близките

У бийство в офис раздруса Стара Загора. На 24 март беше погубен престъпно проявен млад мъж, чиновник във компания за бързи заеми.

За първи път най-близките на жертвата и тези на арестувания като причинител на убийството застават пред телевизионна камера.

Екипът на се опита да обясни какво стои зад убийството.

Драмата се разиграва в офис на улица в центъра на Стара Загора в късния следобяд на 24 март. Сигналът към незабавния телефон е подаден в 17:19 ч. Час по-рано жертвата, Станимир Иванов, идва за среща със своя сътрудник и шеф Владимир Василев, който по-късно е апетитен за физическия причинител на убийството.

"Образувано е досъдебно произвеждане по смисъла на член 115 по Наказателния кодекс който планува отнемане от независимост от 10 до 20 години. Работи се по няколко версии за убийството, като главната е точно финансови взаимоотношения и зародил скандал сред причинителя и потърпевшия ", сподели Дичо Атанасов, областен прокурор на Стара Загора.

Във съдбовния ден зад тази врата Станимир е предстоящ от началника си Владимир и неговия брат Милен. Братята предприемачи са в спор със Станимир от близо месец, сочат разкази на очевидци.

За съдбовният ден за пръв път споделя Десислава Николова - чиновник във компанията за бързи заеми и заложни къщи и приятелката на Станимир.

"Той ми се обади да ми каже че Владо ни чака в офиса. И аз отидох до у дома да го взема. Той първи почука на вратата и влезна вътре. Аз изчаквах извън във фоайето. После пристигна и ми сподели да вляза. Вътре бяха Владо, брат му и Данаил, едно момче което работи също за Владо. Каза на мен и Данаил да изчакаме извън. Тогава Владо се обърна и сподели на Станимир "Хайде в този момент разберете се с Милен ", описа тя.

Малко по-късно началникът Владимир отпраща охранителите си, праща и служителят си Десислава Николова за документи.

Отпраща всички от офиса като се изключи портиера-охранител Красимир Кирезов, който остава пред вратата на офиса и ясно чува абсурда сред тримата.

"Бях нащрек и си споделих, в случай че стане нещо, ще вляза и ще ги разтърва. Чух закана и незабавно скочих. Секунди по-късно се чу и изстрел ", сподели Красимир.

Записи от охранителните камери сега на убийството обаче няма. Според показанията на водача на началника, самият той ги е изключил по разпореждане на Владимир същия ден.

Двамата юристи на Владимир Василев се въздържаха от коментар, изчаквайки резултатите от назначените от прокуратурата експертизи. От коментар поради напредналата фаза от следствието се въздържаха и от прокуратурата.

Още по тематиката вижте във видеото нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР