Tánaiste Micheál Martin каза, че държавата няма планове да спре

...
Tánaiste Micheál Martin каза, че държавата няма планове да спре
Коментари Харесай

Ирландия няма планове да спре финансирането на агенцията на ООН за палестинските бежанци, казва Мартин

Tánaiste Micheál Martin сподели, че страната няма проекти да спре финансирането на организацията на Организация на обединените нации за бежанците за палестинците (UNRWA), след обвинявания чиновниците му участваха в офанзивите на Хамас против Израел на 7 октомври.

Това се случва откакто Англия, Италия и Финландия в събота станаха последните страни, които стопираха финансирането на UNRWA.

Настройте на помагайки на бежанците от войната през 1948 година при основаването на Израел, UNRWA дава обучение, опазване на здравето и помощни услуги на палестинците в Газа, Западния бряг, Йордания, Сирия и Ливан. Тя оказва помощ на към две трети от 2,3-милионното население на Газа и изигра централна роля в оказването на помощ по време на актуалната война.

Съединените щати, Австралия и Канада към този момент бяха спрели финансирането на организацията за помощ, откакто Израел сподели, че 12 чиновници на UNRWA са взели участие в трансграничната офанзива. Агенцията е почнала следствие на няколко чиновници, които са прекъснали връзки с тях.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР