TZ поддържа високоскоростна защита от заплахи в криптиран по TLS

...
TZ поддържа високоскоростна защита от заплахи в криптиран по TLS
Коментари Харесай

Нови защитни стени подсигуряват до 1,5 млн. устройства


TZ поддържа високоскоростна отбрана от закани в криптиран по TLS 1.3 стандарта трафик
(снимка: SonicWall)

Ново потомство защитни стени обезпечава мултигигабитова отбрана от малуер и рансъмуер, даже при офанзиви, прикрити в TLS 1.3 трафика, оповестиха от компанията за сигурност SonicWall.

Защитната стена е съставен елемент, на който се разчита от ден на ден с развиването на дистибутирани мрежи в организациите и внезапното увеличение на броя отдалечени и мобилни чиновници. За да подсигурява налично администриране, SonicWall вкарва нови „ zero touch “, мултигигабитови защитни стени TZ серия 7 с благоприятни условия за софтуерно дефинирани клонове (SD-Branch).

Компанията е актуализирала и конзолата за ръководство, която разрешава усъвършенстване на интервенциите чрез съвременен потребителски интерфейс.

Ключовите модели защитни стени SonicWall TZ570 и TZ670 от последващо потомство са първите такива артикули с десктоп форм-фактор, които оферират мулти-гигабит интерфейси (5/10G) за свързване със суичове SonicWall или други мрежови устройства при разгръщането на софтуерно дефинирани клонове.

Като част от новата серия TZ, платформата SonicOS 7.0 улеснява админите при ръководство на сигурността с модерния си потребителски интерфейс, образован обзор на устройствата, усъвършенстван надзор на сигурността и сериозни мрежови благоприятни условия.

TZ570 и TZ670 са първите защитни стени в десктоп формат и мулти-гигабит интерфейси
(снимка: SonicWall)

Чрез потребление на SD-Branch, връзката и сигурността към клоновете или отдалечените местоположения може да бъде осъществена за минути, при което се обезпечава унифицирано наблюдаване и засичане на закани от едно място.

Новите устройства могат да бъдат ръководени чрез обновения Network Security Manager (NSM) 2.0, който обезпечава на организациите обединен, елементарен за потребление заоблачен интерфейс за усъвършенствано ръководство, разбор и отчетност.
още по тематиката
Защитните стени TZ570 и TZ670 доближават скорост на елиминиране на закани от 2,5 Gbps, даже с включени всички услуги за сигурност. Те могат да се свържат и подсигурят до 1,5 милиона устройства или потребителя, което е повишаване с 900% на оптималния брой връзки. По отношение на SSL/TLS, TZ570 и TZ670, могат да обработят до 30000 едновременни връзки с включена DPI ревизия.

Вече снабдени със „ zero-touch “ благоприятни условия, защитните стени TZ са по-лесни за внедряване и ръководство и благодарение на новото мобилно приложение SonicWall SonicExpress. То разрешава на админите да прибавят TZ единствено за минути благодарение на елементарен 1-2-3 развой: елементарна регистрация, свързване и ръководство.

Новата серия TZ поддържа високоскоростна отбрана от закани в криптиран по TLS 1.3 стандарта трафик, прецизираха от производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР