Тютюневият гигант Филип Морис Интернешънъл Инк. (ФМИ) представи най-новото си

...
Тютюневият гигант Филип Морис Интернешънъл Инк. (ФМИ) представи най-новото си
Коментари Харесай

ФМИ пуска ново устройство за нагряване на тютюн

Тютюневият колос " Филип Морис Интернешънъл Инк. " (ФМИ) показа най-новото си устройство за нагряване на тютюн Айкос - IQOS 3 DUO. То разрешава на пушача да го употребява два поредни пъти без зареждане сред сесиите. Отделно се зарежда по-много бързо от предходния артикул IQOS 3, запазвайки елегантността му за разлика от по-обемистия холдър IQOS Multi, който устоя 10 поредни сесии.

Новото устройство, което отразява потребителските искания, ще бъде пуснато на пазара в Япония до края на септември, а до края на 2019 година ще стартира да се предлага и на множеството пазари, където се продава IQOS, измежду които е и България.

" Пускането на най-новото ни устройство IQOS 3 DUO затвърждава нашия ангажимент за непрекъснати и непрекъснати вложения в създаването и комерсиалната реализация на научно потвърдени артикули, които могат да оказват помощ на милиони пълнолетни пушачи, които в противоположен случай биха траяли да пушат, да преминат на тях ", сподели Яцек Олчак, основен действен шеф на ФМИ, представен в корпоративното известие.

Компанията напомня задачата си до 2025 година минимум 40 милиона пушачи на стандартни цигари на марките на ФМИ, които в противоположен случай биха траяли да пушат, да преминат на бездимни други възможности, а бездимните произведения да доближат най-малко 30 % от общите доставки на производителя.

Пускането на новото бездимно устройство става два дни откакто ФМИ се отхвърли от обединение с компанията " Алтрия ", имаща дял в производителя на електронни цигари " Джул Лабс " (Juul Labs), изправен пред проблеми в Съединени американски щати, където в последните дни имаше смъртни случаи с младежи, предозирали с никотин от електронни цигари. " Филип Морис " разгласи, че с " Атрия остават съсредоточение върху продажбите на Айкос, който в Съединени американски щати се се предлага точно от тази компания от 1 октомври 2019 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР