Тялото на уязвимо 14-годишно момче, което избяга от дома на

...
Тялото на уязвимо 14-годишно момче, което избяга от дома на
Коментари Харесай

„Уязвимо“ момче, 14, което избяга от къщата на баба си и дядо, намерено мъртво в река

Тялото на уязвимо 14-годишно момче, което избяга от вкъщи на баба си и дядо си, е открито в река в Greater Манчестър, удостовери полицията.

Люк Хау, за който полицията сподели, че е имал усложнения с ученето, изчезна в четвъртък вечерта. За финален път е забелязан на Bankhall Lane в Хейл, сподели полицията.

Спешните служби започнаха голяма издирвателна интервенция, като екипите работиха през цялата нощ и до ранните часове. Използвани са дронове, както и кучета за проучване и профилирани звена за реагиране. Имаше и десетки хора от локалната общественост, които също се причислиха към лова, с цел да се опитат да го намерят.

Но за жалост в този момент полицията заяви, че Люк е открит в река Болин. „ Полицията на Манчестър към този момент може да удостовери, че тялото, открито в река Болин в Хейл през днешния ден (петък, 19 януари 2024 г.), е разпознато като Люк Хоу “, се споделя в известието. „ Съобщава се, че 14-годишният Люк е липсващ от Хейл към 18:30 ч. през вчерашния ден вечерта (четвъртък, 18 януари 2024 г.)...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР